Svensk Låneförmedling

Svensk Låneförmedling är en lite annorlunda aktör om man jämför med de andra företagen i jämförlistorna hos våra systersajter.

Svensk Låneförmedling är en låneförmedlare vilket betyder att man fyller i sina uppgifter, hur mycket man vill låna och lite annan information och sedan letar Svensk Låneförmedling upp en långivare eller flera långivare åt dig som ansöker och som är villig att ge ut ett lån. Jämför Svensk Låneförmedling med andra låneförmedlare på den svenska marknaden för snabblån och webblån.

Eftersom man inte vet vilken eller vilka kreditinstitut som kommer att erbjuda ett lån vet man inte heller vilken ränta lånet har på förhand. Månadskostnaden, det vill säga kostnaden per månad som du ska betala kan man heller inte säga exakt i förhand. Månadskostnaden påverkas av den ränta du får, ditt lånebelopp och vilken återbetalningstid du väljer.

Krav på dig som låntagare och andra lånevillkor

  • Du skall ha en fast månadsinkomst om minst 10 000 kr. Med fast inkomst avses tillsvidareanställning, pension, förtidspension samt om du har haft ett eget företag.
  • Du ska sakna betalningsanmärkningar. Du kan ansöka om lån på upp till 30 000 kronor trots betalningsanmärkningar. Dock skall du varit skuldfri hos kronofogden i två år.
  • Du kan när som helst göra extra inbetalningar för att snabbare betala av ditt lån, eller betala av hela lånet.

Läs mer hos Svensk Låneförmedling.